ПРМТУ відвідала екіпаж балкера FEDERAL TAKASE

Профспілка робітників морського транспорту України, будучи єдиною морською членською організацією ITF в Україні, має право підписувати колективний договір стандарту ITF.

Цей договір забезпечує право моряків на безпечну, здорову і гідно оплачувану працю і повністю дотримується норм міжнародних морських інструментів, зокрема, Конвенції про працю в морському судноплавстві 2006 року (MLC, 2006). А якщо стороною-підписантом колдоговору або ж дружнього меморандуму про співпрацю виступає ПРМТУ, то і дає доступ до різних благ і привілеїв, які доступні членам Профспілки.

Коли в українські порти заходять судна, покриті колективним договором ПРМТУ або договором братньої профспілки, з якою у ПРМТУ підписаний меморандум про взаєморозуміння, то фахівці ПРМТУ поспішають відвідати наших моряків і порадувати їх свіжими випусками журналу «Морський», пам'ятними сувенірами і просто хорошими новинами.

Так, представники ПРМТУ відвідали балкер FEDERAL TAKASE (IMO 9658989, прапор Маршаллові острови), який знаходився в одеському порту. Всі офіцери на борту - українські моряки - члени Профспілки робітників морського транспорту України. Моряки були раді візиту - із задоволенням вивчили Медичний посібник для моряків, що випустила ПРМТУ за підтримки ITF, подякували за нові випуски журналів «Морський» і «ITF Seafarers Bulletin», а також заповнили облікові картки членів ПРМТУ і пообіцяли зайти в гості, коли будуть у відпустці.

Якщо ваше судно прямує до одного з портів України, і ви хочете, щоб представники ПРМТУ відвідали його, будь ласка, повідомте про це заздалегідь на електронну адресу visit_odessa@mtwtu.org.ua, і ми обов'язково відвідаємо вас.

Більше новин з тегом #ITF

Життя моряків важливі

Комітет зон бойових операцій (WOAC) Міжнародного переговорного форуму (IBF) одностайно ухвалив рішення про визначення Червоного моря та затоки Аден як «воєнних зон».

Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Безпека моряків у Червоному морі має бути на першому місці

Міжнародна федерація транспортників (ITF) заявляє, що того, що було зроблено для гарантування безпеки моряків у Червоному морі та Аденській затоці, недостатньо; і втрата життів після атаки хуситів на судно TRUE CONFIEDENCE є трагедією саме через це.

Дякуємо за звернення!