Маріупольському торговому порту - 130 років!

В цьому році Маріупольський торговий порт відзначає ювілей - 130 років з дня заснування. Біографія порту розпочалася 2 вересня 1889 року, коли докери перевантажили з причалу на пароплав «Медведица» перші 11 тисяч пудів донецького вугілля, що надійшли у 18 залізничних вагонах.

Сьогодні, незважаючи на всі труднощі і проблеми, порт продовжує функціонувати і веде цілеспрямовану роботу по залученню в порт вантажопотоків і завантаженню портових потужностей, по налагодженню стабільної роботи.

Працівники підприємства з оптимізмом дивляться в майбутнє і роблять все можливе, щоб якомога більше причалів було зайнято суднами, щоб цілодобово крутилися крани, щоб всі портовики були зайняті справою, яку вони звикли в усі часи дуже добре робити. І щоб умови їх праці та заробітна плата були їх гідні.

Профспілка робітників морського транспорту України від щирого серця вітає всіх портовиків і ветеранів порту з 130-річним ювілеєм, бажає процвітання трудовому колективу, успіхів у всіх справах, благополуччя, міцного здоров'я і гарного настрою!

Ми переконані, що потенціал, енергія і підприємливість портовиків дозволять подолати всі труднощі, вирішити всі проблеми і надалі, як і раніше, підтримувати на належній висоті престиж Маріупольського морського торгового порту.

На урочистому заході на честь ювілею низка співробітників порту за плідну роботу, активну позицію в захисті прав людини праці отримали почесні нагороди Профспілки робітників морського транспорту України.

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Дякуємо за звернення!