Вакцинуйся разом с Профспілкою

До уваги членів ПРМТУ, які бажають щепитися проти гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2

28 липня 2021 року в приміщенні Морського Юніон Центру за адресою м. Одеса, Гагарінське плато 5-Б, прим. 3, проводитиметься вакцинація всіх бажаючих щепитися проти гострої респіраторної хвороби COVID-19.

Вакцинація проводитиметься у виїзному режимі мобільною бригадою з імунізації Центром первинної медико-санітарної допомоги № 3 міста Одеса,

вакциною Moderna* (кодова назва mRNA-1273, торговельна назва Spikevax, докладніше за посиланням https://vaccination.covid19.gov.ua/articles/moderna), яку Україна отримала 18 липня у межах глобальної ініціативи COVAX.

Для участі у добровільній вакцинації від COVID-19 у м. Одеса перейдіть за посиланням (до 25.07.2021 р. включно): https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfNFrVKD7y4HE.../viewform

ВАЖЛИВО:

-до проходження вакцинації порадьтеся зі своїм лікарем!

-для повноцінної імунізації вакциною Moderna необхідно отримати дві дози вакцини з інтервалом у 28 днів

-на дату отримання щеплення необхідно мати укладену декларацію з сімейним лікарем

-під час проходження вакцинації при собі необхідно мати паспорт, ідентифікаційний код

-вакцинація від COVID-19 є добровільною, Ви матимете надати згоду на вакцинацію перед щепленням

-інформація про вакцинацію буде внесена до електронної системи охорони здоров’я та доступна Вашому сімейному лікарю

-після отримання двох доз щеплення, на Ваш запит до відповідного закладу охорони здоров’я, можливе отримання паперового Міжнародного свідоцтва про вакцинацію для пред'явлення при перетині державного кордону (в подальшому також — електронного COVID-сертифікату через мобільний додаток Порталу Дія)

*можливі зміни та уточнення

Якщо Ви проживаєте в інших містах України та бажаєте прийняти участь у добровільній вакцинації від COVID-19, перейдіть за посиланням: https://docs.google.com/.../1FAIpQLScyCd79ee.../viewform

За більш детальною інформацією звертайтеся за контактним номером телефону +380482 42 99 01 (внутрішній додатковий номер 2)

Більше новин з тегом #Моряки

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дякуємо за звернення!