Ukrainian Development Maritime Centre проводить дослідження

Ukrainian Development Maritime Centre за запитом Міжнародної організації праці проводить дослідження для отримання інформації про фактори, що впливають на престиж професії моряка, проведення оцінки проблемних аспектів і ризиків у сфері освіти, підготовки та забезпечення зайнятості моряків.

Просимо вас взяти участь у даному дослідженні. Заповнення анкети зажадає не більше 10 хвилин вашого часу.

Вся отримана інформація є строго конфіденційною.

https://docs.google.com/.../1FAIpQLScJ.../viewform

Дякуємо вам за ваш час!

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!