Солідарна підтримка міжнародних партнерів надихає на нові звершення

Північна Федерація транспортників (NTF) неодноразово висловлювала свою солідарність нашій країні та її громадянам. Її координатор Крістер Норфалл вже вдруге відвідує Україну – і обидва рази під час війни.

Крістер Норфалл разом із Головою ПРМТУ Олегом Григорюком зустрілися сьогодні з головами первинних профспілкових організацій ПРМТУ. Під час зустрічі вони обговорювали поточні виклики, з якими стикаються члени ПРМТУ, та шляхи захисту їхніх прав у цей непростий час.

Крістер з перших днів війни в Україні є активним волонтером, допомагає нашим військовим, медійно висвітлює проблеми українців, щоб якнайбільше небайдужих людей по всьому світу могли приєднатися до підтримки громадян нашої країни у їхній боротьбі за свободу та незалежність.

Особливий інтерес Крістера Норфалла викликали розповіді про те, як первинні організації ПРМТУ в умовах війни підтримують працівників морського транспорту, забезпечуючи їх необхідними ресурсами та допомогою. Він підкреслив важливість міжнародної солідарності та співпраці у ці складні часи. Олег Григорюк від імені членів ПРМТУ подякував Крістеру Норфаллу та всім, хто сьогодні вірить в Україну та допомагає наближати нашу неминучу Перемогу.

Більше новин з тегом #Учні

Wilson і ПРМТУ підтримують молодих моряків України

Компанія Wilson у партнерстві із Профспілкою робітників морського транспорту України продовжують підтримувати майбутнє покоління українських моряків.

Молодіжний профспілковий рух: разом до успіху за підтримки ПРМТУ та 3F

Молодіжний профспілковий рух впевнено набирає обертів.

Основи мінної безпеки: 10 кроків до життя

На жаль, Україна входить до п’ятірки найбільш замінованих країн світу.

Від досвіду до успіху: зустрічі, які надихають

Представники Молодіжних рад двох великих транспортних профспілок – Профспілки робітників морського транспорту України та Профспілки залізничників та транспортних будівельників України – мали унікальну можливість зустрітися та поспілкуватися з Головою ПРМТУ, Амбасадором доброї волі IMO Олегом Григорюком та координатором Північної Федерації транспортників (Nordic Transport Workers' Federation, NTF) Крістером Норфаллом.

Дякуємо за звернення!