«... Щоб повірити в добро - треба просто почати його робити ...» (Л. Пастер)

Наша організація згуртувала в своїх рядах чудових молодих людей, які горять бажанням допомагати тим, хто цього дійсно потребує, вносити свій вклад в розвиток волонтерського руху. Сьогодні ми хочемо вам розповісти про студентів Одеського національного морського університету Наталію Гафель та Дарію Пиралову. Ці дівчата вже неодноразово допомагали підопічним Благодійного фонду морського транспорту “МОРТРАНС”, віддаючи своє тепло заради вдячних поглядів і радісних усмішок тих, кому ми допомагаємо... У кожної з дівчат-волонтерів є і навчання, і багато різних захоплень і хобі, але вони не шкодують часу на волонтерство, і хоча це не просто, але вони все встигають і у них все виходить!

Хочеться, щоб наша організація росла і міцніла, щоб до нас приходили нові чудові люди, адже ми відкриті для всіх, хто хоче жити не тільки заради себе і своїх близьких, а й для інших людей, роблячи наш світ милосерднішими і прекраснішим! Запрошуємо молодих людей приєднатися до нашого волонтерського руху!!! Давайте робити добрі справи разом! Жити, допомагаючи іншим. Робити наш світ кращим і світлішим!

Більше новин з тегом #Благодійність

Об'єднані у підтримці моряків

У складні часи нам важливо залишатись разом та допомагати один одному.

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Дякуємо за звернення!