Семінар інспекторів ITF: насичений і плідний тиждень

Після роботи по регіонах всі ITF інспектори знову зібралися разом у великому конференц-залі для завершальної семінар сесії.

Морський координатор ITF Джекі Сміт і Перший заступник голови Морської секції ITF Конрад Ока подякували всім інспекторам, як задіяним у підготовці семінару та розробці навчальних програм, так і безпосередніх його учасників. Вони також висловили подяку всім організаторам семінару - співробітникам головного офісу ITF та шріланкійскої профспілки, що приймала.

Дати свою оцінку семінару були запрошені нові, зовсім нещодавно призначені ITF інспектори, які вперше беруть участь в подібному заході. Марк Марті, новий ITF інспектор з Іспанії: «Цей тиждень був вкрай успішним, що стосується сесій, які висвітлюють пріоритетні в нашій повсякденній роботі теми. Семінар був динамічним, інтерактивним; тут можна було отримати відповіді на всі важливі для успішного виконання нашої роботи питання».

Більше новин з тегом #ITF

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!