З Днем визволення Одеси!

Професійна спілка робітників морського транспорту України вітає одеситів з Днем визволення міста, нашого міста-героя! Наш святий обов'язок - берегти пам'ять про події Другої світової війни, передавати нашу славну історію з покоління в покоління. Події минулих років повинні бути постійним нагадуванням про те, який крихкий мир і як важливо його берегти.Міцного здоров'я, мирного неба, радості і посмішок.Низький уклін вам, дорогі ветерани! З повагою, Профспілка робітників морського транспорту України

Більше новин з тегом #В світі

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Мобілізація по-новому. Що зміниться з травня

Зібрали найбільш актуальні запитання, що надходили від членів Профспілки, та підготували для вас відповіді на них.

Дякуємо за звернення!