Керівництво ПРМТУ зустрілося з Главою Трастового фонду моряків ITF

В офісі Профспілки робітників морського транспорту України відбулися переговори керівництва ПРМТУ і Благодійного фонду морського транспорту «МОРТРАНС» з Главою Трастового фонду моряків ITF Кімберлі Карлшо.

Голова ПРМТУ Михайло Кірєєв розповів про історію профспілкового руху на водному транспорті, про діяльність ПРМТУ на національному та міжнародному рівнях, про актуальні питання, якими Профспілка займається щодня.

Перший заступник Голови ПРМТУ Олег Григорюк докладніше зупинився на роботі з моряками. Сьогодні ПРМТУ об'єднує близько 35 тисяч українських моряків. Олег Григорюк поінформував про всі напрямки діяльності, програмах і заходах, які організовує і реалізовує Профспілка.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!