Психологічний підхід до мотивації: найкращі практики

У рамках реалізації проєкту ПРМТУ та Данської профспілки 3F відбулася інформаційна зустріч-семінар з питань сучасних підходів до мотивації профспілкового членства та створення сприятливого соціально-психологічного клімату у колективах та профспілковому середовищі для членів ПРМТУ – локальних лідерів, членів профкомів та активних членів Профспілки.

Захід відбувся в Ізмаїльському інтернаціональному клубі моряків. Метою стало обговорення сучасних підходів до мотивації працівників у сучасному морському транспорті, ключових аспектів для створення позитивного соціально-психологічного клімату, ролі профспілкового членства у підтримці та розвитку професійних інтересів та ефективних взаємодій локальних лідерів та профкомів для створення успішного профспілкового середовища.

Семінар підготувала Олена Сорока – кандидат психологічних наук, доцент кафедри навігації й управління судном Дунайського інституту НУ «Одеська морська академія», керівник Ізмаїльського відділення Української асоціації сімейних психологів, практик, майстер, тренер НЛП, МАК-експерт, сімейний психолог-консультант.

Психологом були надані практичні рекомендації щодо створення сприятливого клімату в колективі, способи стимулювання, приклади ефективних технік. Учасниками зустрічі було створено «Мета-карту» для візуалізації цілей та шляху до їх досягнення та змодельовано керівника з характеристиками лідера для формування стратегій для подальшого розвитку з допомогою авторської колоди МАК-карт пані Олени.

Психологиня провела техніку НЛП «Зміна якорів», де присутні навчились швидко змінювати негативний якір на позитивний.

Більше новин з тегом #Молодь

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Дякуємо за звернення!