ПРМТУ та ХДМА підписали меморандум про співпрацю

Сьогодні Голова ПРМТУ Олег Григорюк зустрівся з ректором Херсонської державної морської академії Василем Чернявським та представниками Академії.

Обговорили спільні поточні та майбутні проєкти для курсантів та актуальні проблеми морської освіти.

Ключовим моментом зустрічі стало підписання меморандуму про співпрацю між ПРМТУ та ХДМА. Профспілка та Академія домовилися про консолідовані зусилля щодо створення більш сприятливих умов для майбутніх моряків, включаючи проведення освітніх програм та семінарів. Ця співпраця стане важливим кроком у покращенні якості морської освіти та забезпеченні професійної підтримки курсантів на всіх етапах їх навчання та кар'єри.

Більше новин з тегом #Молодь

Стигматизації не місце у сучасному суспільстві

Частиною нашого світогляду уже тривалий час є стереотипи та упередження, які стають причиною стигматизації. Вони бувають різні, однак усі породжують стигматизацію – негативне та упереджене ставлення, яке призводить до дискримінації та ізоляції від суспільства.

SAIL SMART: VALUABLE INSIGHTS

SAIL SMART: VALUABLE INSIGHTS - світ неймовірних можливостей та найактуальніших інсайтів

Сильні профспілки потребують молодих працівників: сьогодні Міжнародний день молоді

12 серпня ми відзначаємо Міжнародний день молоді — день, який нагадує нам про важливість молодого покоління в усіх сферах життя, зокрема на ринку праці. Це чудова нагода наголосити на ролі молодих працівників у зміцненні профспілок і на необхідності їх активного залучення до профспілкової діяльності.

Основи мінної безпеки: 10 кроків до життя

На жаль, Україна входить до п’ятірки найбільш замінованих країн світу.

Дякуємо за звернення!