ПРМТУ взяла участь в Конференції докерів

В рамках 44 Конгресу ITF відбулася Конференція докерів.

Основними пріоритетами роботи ITF і її членських організацій в портовому напрямку на майбутній період стане укладення нових колективних договорів на великих портових терміналах і ключових транспортних вузлах, а також підняття галузевих стандартів. Не залишилось без уваги і питання автоматизації і тотальних звільнень і скорочень портовиків по всьому світу. Якщо судна з інтелектуальним керуванням - це поки що питання майбутнього, то автоматизація в портових терміналах вже сьогодні сильно б'є по правам докерів в усьому світі.

Українські портовики були представлені делегатами Профспілки робітників морського транспорту України.


Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!