Понад 100 автомобілів для ЗСУ

Міжнародна підтримка партнерів та друзів Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ) не обмежується лише словами солідарності, а виявляється в конкретних діях, спрямованих на допомогу українському народу в найскладніші моменти нашої історії.

Так, наприклад, вже на самому початку війни Крістер Норфалл, координатор Північної Федерації транспортників (NTF), який також багато років працював у профспілці докерів Швеції, членом якої залишається досі, дав притулок у своєму власному будинку сім'ї біженців з України.

Разом з тим, за його ініціативою були організовані масштабні збори коштів на придбання автотранспорту для Збройних Сил України. Волонтери зі Швеції вже передали нашим воїнам понад сто автомобілів. Ці транспортні засоби доставляються переважно на передову – до Херсонського, Харківського та Донецького напрямків, де вони відіграють важливу роль у забезпеченні мобільності та ефективності наших захисників.

Одну з машин для спеціального підрозділу морської піхоти Крістер передав особисто під час свого візиту в Україну та до ПРМТУ. Ця допомога підкреслює важливість міжнародної співпраці у боротьбі за свободу та незалежність нашої країни.

Волонтерська діяльність Крістера Норфалла та NTF є яскравим прикладом того, як небайдужі люди з різних куточків світу можуть об'єднуватися заради спільної мети – допомоги Україні в її боротьбі за мирне та незалежне майбутнє.

Більше новин з тегом #В світі

Нехай ваш голос буде почутий: Розпочато опитування IMO-WISTA «Жінки в морській галузі»

Друге опитування «Жінки в морській галузі» було розпочато з метою збору важливих базових даних про участь жінок у морській та океанічній галузях.

Стигматизації не місце у сучасному суспільстві

Частиною нашого світогляду уже тривалий час є стереотипи та упередження, які стають причиною стигматизації. Вони бувають різні, однак усі породжують стигматизацію – негативне та упереджене ставлення, яке призводить до дискримінації та ізоляції від суспільства.

Сінгапур посилює контроль: обов'язкові перевірки на віспу мавп для іноземних моряків

Сінгапур запровадив додаткові заходи безпеки у своїх морських портах, зокрема обов'язкові перевірки на вірус мавпячої віспи для іноземних моряків. Цей крок спрямований на запобігання поширенню інфекції та захист здоров'я місцевих жителів і гостей країни.

Підвищення кваліфікації переговірників ПРМТУ

Представники ПРМТУ продовжують шлях вдосконалення, проходячи навчання з метою підвищення рівня знань, вмінь та компетенцій з ведення колективних переговорів.

Дякуємо за звернення!