Підвищення кваліфікації переговірників ПРМТУ

Представники ПРМТУ продовжують шлях вдосконалення, проходячи навчання з метою підвищення рівня знань, вмінь та компетенцій з ведення колективних переговорів.

Федерація профспілок України за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні створила Освітню навчальну програму «Стандарт — профспілковий переговірник», орієнтовану на розвиток комунікаційних компетенцій профспілкових переговірників.

Колективні переговори це одна з головних та найбільш ефективних форм соціального діалогу, за допомогою якого профспілки реалізують своє основне завдання щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів своїх членів. Тож достатній рівень знань і вмінь переговорників ПРМТУ, набутий протягом трьох місяців інтенсивного навчання, яке стартувало 20 серпня, стане необхідним інструментом для здійснення результативного колективно-договірного регулювання.

Навчання команди ПРМТУ за пілотною програмою це значний внесок у забезпеченні професійності наших представників. Цей крок підкреслює, що Профспілка не лише активно допомагає у навчанні своїм членам, але й постійно поповнює свій інтелектуальний багаж, сприяючи розвитку соціального діалогу в Україні.

Більше новин з тегом #В світі

Транслітерація у закордонному паспорті: відповіді на ваші питання

Щодня до Профспілки робітників морського транспорту України звертаються моряки з питаннями щодо оформлення, оновлення чи отримання документів.

Нехай ваш голос буде почутий: Розпочато опитування IMO-WISTA «Жінки в морській галузі»

Друге опитування «Жінки в морській галузі» було розпочато з метою збору важливих базових даних про участь жінок у морській та океанічній галузях.

Стигматизації не місце у сучасному суспільстві

Частиною нашого світогляду уже тривалий час є стереотипи та упередження, які стають причиною стигматизації. Вони бувають різні, однак усі породжують стигматизацію – негативне та упереджене ставлення, яке призводить до дискримінації та ізоляції від суспільства.

Сінгапур посилює контроль: обов'язкові перевірки на віспу мавп для іноземних моряків

Сінгапур запровадив додаткові заходи безпеки у своїх морських портах, зокрема обов'язкові перевірки на вірус мавпячої віспи для іноземних моряків. Цей крок спрямований на запобігання поширенню інфекції та захист здоров'я місцевих жителів і гостей країни.

Дякуємо за звернення!