Підтримка заради майбутнього

Курсанти НУ «Одеська морська академія» завітали до Профспілки робітників морського транспорту України аби поділитися своїми враженнями після навчального року.

Нагадаємо, восени ITF SEAFARERS' TRUST, Профспілка робітників морського транспорту України та НУ «ОМА» розпочали проєкт, спрямований на підтримку українських курсантів під час війни.

По відеозв'язку доєднався один з учасників проєкту, який зараз проходить практику за спеціальністю. Він передав усім привіт з борту судна та подякував ПРМТУ та ITF SEAFARERS' TRUST за те, що у нього є можливість продовжити навчання та отримати професію.

Поспілкувалися із молодими людьми також і Голова ПРМТУ Олег Григорюк та Голова ITF SEAFARERS' TRUST Кеті Хіггінботтом. Курсанти розповіли про умови навчання під час війни та поділилися своїми досягненнями. У свою чергу, Кеті Хіггінботтом зазначила, що ITF SEAFARERS' TRUST і надалі шукатиме нові можливості, щоб продовжувати допомагати українським морякам та курсантам, адже це майбутнє морської галузі в Україні.

«Ми вдячні міжнародним партнерам за те, що нашій молоді є на кого розраховувати. Ми разом докладемо всіх зусиль, щоб вони стали гідними продовжувачами своєї профессії. Ми підтримувати та допомагати вам протягом усієї вашої кар'єри», - зазначив Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

Більше новин з тегом #Учні

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Дякуємо за звернення!