Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

Акція вже стартувала та пройде у різних регіонах країни. Так, сьогодні набори отримали працівники ТОВ «ТІС-Зерно» — стивідорної компанії у морськом.

Нагадаємо, що ITF-ETF SOLIDARITY FUND був заснований Міжнародною федерацією транспортників (ІТF) та Європейською федерацією транспортників (ETF) для допомоги українським профспілкам, які є їх членськими організаціями.

Наша Профспілка — єдина морська профспілка в Україні, що входить до ІТF та ETF. Тож можливість отримувати допомогу від ITF-ETF SOLIDARITY FUND в морському секторі можуть виключно члени ПРМТУ.

Ми вдячні нашим братам та сестрам з ІТF та ETF за постійну підтримку та допомогу для наших первинок та спілчан.

Вистоїмо разом! Наближаємо перемогу разом!

Разом ми — сила!

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарна підтримка міжнародних партнерів надихає на нові звершення

Північна Федерація транспортників (NTF) неодноразово висловлювала свою солідарність нашій країні та її громадянам. Її координатор Крістер Норфалл вже вдруге відвідує Україну – і обидва рази під час війни.

Робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина

В офісі ПРМТУ відбулася робоча зустріч очільників Профспілки Олега Григорюка та Адміністрації морських портів України Юрія Литвина.

ПРМТУ представила Україну в Програмі розвитку портових працівників

За сприянням Профспілки робітників морського транспорту України, ПРМТУ та ДП «Адміністрація морських портів України» представили Україну в Програмі розвитку портових працівників (при обробці насипних вантажів) — Portworker Development Programme in Bulk Terminals (PDPII), запровадженій Міжнародною організацією праці. Навчання проходило на базі Корейського портового навчального інституту Бусану, який є найкращим експертним закладом з підготовки портових працівників в Кореї.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!