Олег Григорюк зустрівся з моряками і курсантами в Маріуполі

Перший заступник Голови ПРМТУ, Морський амбасадор доброї волі IMO Олег Григорюк відвідав Маріуполь.

В ході візиту відбулася низка зустрічей. Так, Олег Григорюк поспілкувався з курсантами та викладачами Азовського морського інституту НУ «Одеська морська академія». Потім зустрівся з моряками - членами ПРМТУ, які проживають в м. Маріуполь, і відповів на всі їхні запитання - про роботу Профспілки в цілому і, зокрема, про роботу з моряками в період пандемії, про сертифікацію та дипломування моряків. Крім того, Олег Григорюк зустрівся з представниками міської влади та крюїнгових компаній.

Детальніше в інтерв'ю: https://mtwtu.org.ua/video#

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!