Олег Григорюк продовжить роботу на посаді морського амбасадора IMO

Міжнародна морська організація (IMO) вже втретє продовжила повноваження морського амбасадора доброї волі ІМО Голови Профспілки робітників морського транспорту України Олега Григорюка.

Основна мета амбасадора полягає в сприянні становленню нового покоління фахівців та лідерів у морській сфері, акцентуючи на переваги обрання морських професій, які підвищать престиж морського сектора країни.

- За останній рік було організовано близько 20 зустрічей із курсантами морських навчальних закладів;

- Понад 700 курсантів молодших курсів відвідали інтерактивні лекції з морським амбасадором;

- Проведено 5 тренінгів віртуальної реальності для молодих моряків;

- Організовано 3 заходи для розвитку soft skills у молодого покоління морських лідерів;

- 4 натхненні зустрічі з абітурієнтами у морських навчальних закладах;

- Лекції, майстер-класи та багато іншого.

«Щиро дякую за визнання високої оцінки моєї праці на посаді морського амбасадора IMO як на національному, так і міжнародному рівнях. З великою радістю приймаю подовження повноважень та зобов'язуюсь продовжувати активну роботу у популяризації морської професії серед молоді», — сказав Олег Григорюк.

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!