Дослідження Marine Benefits

Компанія Marine Benefits проводить дослідження, щоб вплинути на благополуччя моряків

У вересні 2020 року компанія Marine Benefits спільно з Norwegian Hull Club провели дослідження Re:fresh Wellbeing, присвячене ментальному здоров'ю та благополуччю моряків під час пандемії COVID-19.

У ньому взяли участь 27 компаній, і понад 17 000 моряків відповіли на питання про психологічні та соціальні аспекти життя як на борту, так і вдома. Це дало Marine Benefits гарний інструмент для покращення умов, у яких знаходяться моряки, та нові знання, які позначаться на добробуті екіпажу. Зараз кількість опитуваних збільшилася, і опитування може пройти кожен моряк з будь-якої точки світу.

Marine Benefits порівняє результати з попередніми дослідженнями до пандемії.

Завдяки такому аналізу життя тисячі моряків можуть змінитися на краще, тому якщо ви хочете стати частиною історії, можете пройти опитування, воно абсолютно анонімне. Ваші чесні відповіді вплинуть на достовірність результатів. Ви можете пройти тест вдома або навіть перебуваючи на судні, якщо є доступ до Інтернету. Це триватиме близько 10 хвилин вашого часу. Опитування буде проводитись з 11 лютого до 6 березня, результати ми опублікуємо у травні.

Для участі в опитуванні пройдіть за посиланням: https://www.research.net/r/MNL62NM

Більше новин з тегом #Моряки

Остерігайтесь шахраїв

Ризики для моряків під час пошуку роботи

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Українські судновласники та українські моряки: спільні проблеми, що потребують термінового вирішення

Збройна агресія росії проти України та блокування українських морських портів вчергове оголила проблему фактично повної втрати Україною тоннажу суден, які експлуатуються під Державним прапором України.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

Дякуємо за звернення!