ASP Сrew Management провели зустріч із моряками

5 листопада в Морському юніон-центрі пройшла зустріч представників компанії ASP Сrew Management із моряками, які працюють на суднах під її керуванням.

Учасники заходу обговорили з менеджментом нагальні проблеми, пов'язані з пандемією COVID-19, яка вже майже два роки вносить свої корективи в роботу не тільки судноплавства та світової економіки, а й у звичний перебіг життя.

До моряків також звернувся Голова ПРМТУ Олег Григорюк, поділившись новиною про проект Union Dent, що недавно стартував, який пропонує українським морякам, які працюють на суднах німецьких судновласників, покритих договорами ver.di, безкоштовні стоматологічні послуги.

Крім цього, Олег Григорюк розповів про роботу Профспілки та підтримку, яку сьогодні ПРМТУ надає морякам у частині соціального та медичного забезпечення.

Компанія ASP Crew Management є постачальником послуг, що пропонує гнучкі та індивідуальні рішення для задоволення потреб своїх клієнтів.

ASP Crew Management було засновано понад 60 років тому, а на ринку України представлена понад 15 років. Серед клієнтів компанії провідні датські, норвезькі, німецькі та інші судновласники.

ПРМТУ та компанію пов'язують плідні взаємини з моменту відкриття офісу в Одесі.

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!