Анатолій Ніколаєв обраний головою ППО ПрАТ «УДП»

23 лютого Голова ПРМТУ Олег Григорюк взяв участь у XXXVI позачерговій звітно-виборній конференції Первинної профспілкової організації ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство».

Олег Григорюк виступив з інформацією про діяльність ПРМТУ за період повномасштабної воєнної агресії рф проти України.


За рішенням конференції головою ППО ПрАТ «УДП» був обраний Анатолій Ніколаєв, а також новий склад профспілкового комітету. Після конференції відбулося перше засідання профспілкового комітету.

Більше новин з тегом #Портовики

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

Дякуємо за звернення!