Акція для вихованців Красносільського дитячого будинку інтернату

Благодійний фонд морського транспорту “МОРТРАНС” вже неодноразово проводив акції для вихованців Красносільського дитячого будинку інтернату. Нами були охоплені різні напрямки благодійної допомоги цьому закладу — це і продукти харчування, і постільна білизна, іграшки, засоби гігієни та першої необхідності.

Напередодні весняних свят працівники Фонду відвідали вихованців Красносільського дитячого будинку інтернату та привезли дівчатам іграшки та конструктори, які дають можливість творчо розвиватися та проводити реабілітаційну допомогу.
– Дуже важливо, що, незважаючи на надзвичайно складну ситуацію в нашій країні є такий Благодійний фонд морського транспорту “МОРТРАНС”, який не стоїть осторонь тих, хто завжди потребує особливої уваги та піклування, – зазначив директор Красносільського дитячого будинку інтернату Петро Сенишин.

Більше новин з тегом #Благодійність

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Дякуємо за звернення!