6 500 грн. в рамках Програми «єПідтримка»

Нагадуємо, що завтра, 31 березня, - останній день подання запиту (заявки) для отримання допомоги у розмірі 6 500 грн. в рамках Програми «єПідтримка»

Отримати допомогу мають право працівники українських підприємств, розташованих в місцевостях, де ведуться найактивніші бойові дії.

Кошти на спеціальній картці єПідтримка вже не мають цільового призначення.

Області, де наразі працює послуга: Чернігівська, Сумська, Харківська, Херсонська, Миколаївська, Запорізька, Донецька, Луганська, Житомирська, Одеська, Волинська, Київська та м. Київ.

Як отримати 6 500 грн.:

1. Авторизуйтеся у мобільному додатку Порталу Дія та оберіть послугу єПідтримка

2. Оберіть картку єПідтримка. Якщо у вас її ще немає. Тут ви можете дізнатися, як її оформити: https://e-aid.diia.gov.ua/#card

3. Натисніть «Отримати допомогу»

4. Кошти зараховуються впродовж 10 днів, чекайте повідомлення про зарахування від Вашого банку

Банки, що підключені до єПідтримки: Monobank, Альфа-банк, ПриватБанк, А-Банк, Ощадбанк, Укргазбанк, Raiffeisen Bank, Банк Восток, IdeaBank, izibank, ПУМБ.

*обов’язковою умовою отримання виплати є подання роботодавцем звітності за працівника за IV квартал 2021 року або загалом за 2021 рік (зокрема щодо нарахування та сплати ЄСВ)

*допомога виплачується незалежного від фактичної втрати заробітку (доходу)

*отримати означену допомогу можуть також і ФОПи усіх груп, які подали звітність за IV квартал 2021 року або загалом за 2021 рік

*виключення становлять працівники бюджетних установ, фондів загальнообов’язкового державного страхування та держслужби

!ЗВЕРНІТЬ УВАГУ!

*В роботі сервісу трапляються збої.

У разі якщо Вам відповідно до вищезазначених умов належить виплата, втім заявку на її отримання не вдається сформувати, повторіть спробу пізніше.

*Сповіщення про зарахування коштів єПідтримки ви отримаєте ТІЛЬКИ від вашого банку. Воно не містить жодних посилань, а лише текстову інформацію. Кошти зараховуються автоматично, а перевірити їх ви можете у вашому інтернет-банкінгу.

Більше новин з тегом #В світі

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Мобілізація по-новому. Що зміниться з травня

Зібрали найбільш актуальні запитання, що надходили від членів Профспілки, та підготували для вас відповіді на них.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!