Акція до Дня святого Миколая для вихованців Красносільського дитячого будинку-інтернату

Багато років поспіль, традиційно, працівники Благодійного фонду морського транспорту «МОРТРАНС» та працівники Профспілки робітників морського транспорту України відвідують Красносільський дитячий будинок – інтернат.

Це не просто чергові відвідини цих дітей, бо за довгі роки вони стали невід’ємною частиною нашої роботи і лишили болючий слід у душі кожного, хто іх бачив. Коли дивишся у ці світлі обличчя, котрі не звертають уваги на ті тяжкі обставини, у яких вони опинилися, і посміхаються кожному, хто до них завітав, розумієш жорстокість цього світу.


Ми завжди намагаємось всіляко привернути увагу громадськості до подібних проблем, пов’язаних з дітьми, серця яких позбавлені батьківської любові.


Вже понад три років ми залучаємо до благодійних акцій наших успішних дітей - курсантів Національного університету «Одеська морська академія» та студентів Одеського національного морського університету, які є волонтерами БФ «МОРТРАНС». І нам дуже приємно, що у морській галузі виховується чуйна молодь, яка по доброму може співчувати обездоленим дітям. Волонтери своїми руками, підготували подарунки сто тридцяти п’яти вихованцям Красносільського дитячого будинку – інтернату і показали чергову новорічну казку-виставу. Забавні герої зустрічали найвеселіше зимове свято - Новий рік! Діткам дуже сподобалася казка, вони брали активну участь - відповідали на питання, співали пісні і танцювали.

А ми в свою чергу привітали наших підопічних з будинку-інтернату солодощами, фруктами, іграшками, засобами особистої гігієни та памперсами.
Вихованці Красносільського дитячого будинку – інтернату щиро вірять в Чудотворця, моляться до нього і просять у нього подаруночки. Таким чарівником для них став Благодійний фонд морського транспорту «МОРТРАНС» та його волонтери.

Більше новин з тегом #Благодійність

Відправка сімей моряків до кордону

Сьогодні ПРМТУ та БФ «МОРТРАНС» організовували відправку сімей моряків до кордону

Дякуємо усім, хто залучається

До допомоги нашим військовим приєднуються наші партнери, членські організації ПРМТУ та просто фізичні особи.

Шановні члени Профспілки та їхні близькі!

Сьогодні як ніколи наш слоган «Разом ми – сила» означає всю важливість солідарної підтримки. Ми пишаємося тим, що вся світова морська громадськість висловлює підтримку українському народу, українським морякам та докерам по всьому світу та нашій Профспілці.

Рації для армії

ПРМТУ та Благодійний фонд «МОРТРАНС» закупили рації для армії, які вже були передані нашим відважним захисникам.

Дякуємо за звернення!