Засідання Ради Федерації профспілок України

25 квітня в Києві відбулося третє засідання Ради ФПУ, в якому взяли участь Перший Віце-Прем'єр, Міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів і Міністр соціальної політики Андрій Рева, а також представник ФПУ в Парламенті, народний депутат Сергій Каплін.

Після звіту Голови ФПУ Григорія Осового про виконану за 13 місяців роботу, жваве обговорення викликав законопроект про пенсійну реформу. Рада ФПУ запропонувала Президенту України взяти під особистий контроль стан підготовки та проходження у Верховній Раді законопроекту про пенсійну реформу з метою недопущення порушення, звуження змісту та розміру існуючих пенсійних прав громадян України.

Більше новин з тегом #В світі

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Мобілізація по-новому. Що зміниться з травня

Зібрали найбільш актуальні запитання, що надходили від членів Профспілки, та підготували для вас відповіді на них.

Дякуємо за звернення!