В Одесі проходить ЄТС-2024

В рамках Міжнародного форуму «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків» (ЄТС-2024) та на честь 80-річчя Національного університету «Одеська морська академія» відбулася конференція.

Сьогодні в Одесі в рамках Міжнародного форуму «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків» (ЄТС-2024) та на честь 80-річчя Національного університету «Одеська морська академія» відбулася конференція, в якій взяли участь представники провідних міжнародних морських організацій, судноплавних та крюїнгових компаній, морських навчальних закладів та інші організації, пов'язані з підготовкою та працевлаштуванням моряків. Профспілка робітників морського транспорту України – один із офіційних партнерів заходу.

На запрошення ПРМТУ участь у заході взяла Голова ITF Seafarers' Trust Кеті Хіггінботтом. Привітавши учасників конференції, вона розповіла про проекти для українських курсантів та моряків у співпраці з Профспілкою.

Більше новин з тегом #ITF

«Якщо ми зможемо вистояти у ці важкі часи, ми переможемо»: в Лондоні пройшов Український морський форум

12 років рабства на судні — Абдул Нассер Салех нарешті вдома

Дванадцять років тому Абдул Нассер Салех приступив до своїх обов'язків механіка на судні Al Maha. Після цього він застряг на борту цього судна на шокуючий термін - 4 000 днів.

Підтримка ITF Seafarers' Trust не припиняється

ITF Seafarers' Trust продовжив проєкт для курсантів Херсонської державної морської академії, які за підтримки ПРМТУ успішно закінчили перший рік навчання в Литовській морській академії.

ITF розширила список «зручних прапорів», додавши дві нові країни

Два суднових реєстри, тісно пов'язані з «тіньовим флотом» — Габон та Есватіні — стали останніми доповненнями до списку прапорів зручності (FOC) ITF. Разом з цим, Тонга була виключена зі списку, що існує вже 76 років, і тепер загальна кількість FOC складає 43.

Дякуємо за звернення!