UNION DENT - соціальний проект для моряків

Let’s keep our seafarers smiling!

Проаналізувавши потреби членів Профспілки, ми дійшли висновку, що один із ключових запитів у цей час – це якісна медицина.

ПРМТУ дбає про здоров'я та благополуччя моряків, тому сьогодні Профспілка робітників морського транспорту України у партнерстві з німецькою профспілкою ver.di презентували UNION DENT – проект, в рамках якого українські моряки, які працюють на суднах німецьких судновласників, покритих договорами ver.di, тепер мають можливість абсолютно безкоштовно отримати стоматологічні послуги. Проект здійснено також за підтримки Благодійного фонду морського транспорту "МОРТРАНС".

Урочисто символічну червону стрічку перерізали Олег Григорюк, Голова ПРМТУ та Майя Швігерсхаузен-Гют, в.о. Голови морської секції ver.di.

У заході також взяли участь міжнародні партнери ПРМТУ, представники компаній із працевлаштування моряків та, звичайно, українські моряки, які працюють на суднах німецьких судновласників, покритих договорами ver.di.

Більше новин з тегом #ITF

Життя моряків важливі

Комітет зон бойових операцій (WOAC) Міжнародного переговорного форуму (IBF) одностайно ухвалив рішення про визначення Червоного моря та затоки Аден як «воєнних зон».

Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Безпека моряків у Червоному морі має бути на першому місці

Міжнародна федерація транспортників (ITF) заявляє, що того, що було зроблено для гарантування безпеки моряків у Червоному морі та Аденській затоці, недостатньо; і втрата життів після атаки хуситів на судно TRUE CONFIEDENCE є трагедією саме через це.

Дякуємо за звернення!