Щорічна зустріч амбасадорів IMO

Олег Григорюк, Морський амбасадор доброї волі IMO в Україні, взяв участь у щорічній зустрічі амбасадорів IMO, що об'єднала лідерів морської галузі з усього світу.

Захід відбувся в гібридному форматі, зосередивши увагу на ключових питаннях безпеки, інновацій та майбутнього морського транспорту.

Зустріч відкрив Генеральний секретар IMO Арсеніо Домінгес, який наголосив на важливості глобальної співпраці у морській індустрії. «Наш спільний фокус на безпеці допоможе створити міцну основу для подальшого розвитку галузі», — підкреслив Генсек IMO.

Під час заходу Олег Григорюк представив звіт про свою діяльність на посаді амбасадору, акцентуючи увагу на співпраці з молоддю, курсантами морських навчальних закладів та реалізації освітніх проєктів. Він наголосив на необхідності залучення молодих фахівців до морської індустрії та створення умов для їхнього професійного зростання. «Ми активно підтримуємо наших курсантів і молодих спеціалістів, допомагаємо їм розвивати навички та знання, необхідні для роботи у сучасних умовах», — зазначив Олег Григорюк.

Більше новин з тегом #В світі

Шведські докери підтримали українських колег

Шведські докери з профспілки TRANSPORT передали травматичні аптечки українським докерам.

Зустріч представників ПРМТУ з Union to Union

На зустрічі були присутні понад 25 представників галузевих професійних спілок, включаючи транспортні спілки SEKO та TRANSPORT, які неодноразово підтримували українських моряків і портовиків під час повномасштабного вторгнення.

Міжнародна співпраця ПРМТУ заради майбутнього морської індустрії України

Профспілка робітників морського транспорту України незмінно тримає орієнтир на інтеграцію в міжнародну спільноту, зміцнюючи партнерські зв’язки для забезпечення розвитку глобальної морської галузі.

ПРМТУ зустрілась з моряками в Болгарії

Спільний проєкт Профспілки робітників морського транспорту України (ПРМТУ) та ITF Seafarers' Trust триває: у болгарському місті Варна відбулася зустріч з українськими моряками, які тимчасово перебувають за кордоном.

Дякуємо за звернення!