Солідарність профспілок допомагає зробити світ кращим

У квітні 2022 року ПРМТУ та німецька профспілка ver.di разом запустили проект, спрямований на допомогу сім’ям українських моряків і докерів у Німеччині, які були змушені переїхати через війну в Україні.

В рамках проекту, що фінансується у тому числі з кошт Об'єднання німецьких профспілок, вже було розіслано близько 200 гігієнічних наборів (або карток на придбання гігієнічних засобів) та понад ста двадцяти наборів предметів домашнього вжитку та товарів для дітей.

В проекті приймають участь сім'ї українських моряків та докерів, що покинули домівку після 24 лютого 2022 року, та які на даний момент живуть у Німеччині.

Реєстрація на отримання як гігієнічних, так і побутових та дитячих наборів ще відкрита, але розсилка наборів буде здійснюватися за їх наявності, бо кількість наборів обмежена.

Під час реєстрації просимо обов'язково вказувати німецький номер мобільного телефону. Зареєструватися на отримання набору можно за посиланням

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1PJqe2a0DlhuKUjNsf24OzbSdMCNtM90WSzeRjV4-1X8ihg/viewform

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!