Семінар з питань охорони праці

Профспілкою робітників морського транспорту України приділяється велика увага питанням охорони праці.

10 жовтня для голів первинних профспілкових організацій ПРМТУ пройшов семінар з питань охорони праці та забезпечення здорових і безпечних умов праці працівників підприємств.

Запрошеними спікерами на заході виступили представники Головного управління Державної служби України з питань праці в Одеській області та Державного професійно-технічного навчального закладу «Одеський державний центр професійного навчання працівників переробної промисловості».

На семінарі обговорили такі питання, як стан виробничого травматизму на підприємствах морського транспорту, новий «Порядок розслідування та обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві», атестація робочих місць за умовами праці, медичні огляди працівників певних категорій, а також типове положення проведення навчання і перевірки знань з питань охорони праці.

У другій половині дня до голів ППО приєдналися молоді профактивісти. Для всіх було організовано ще один семінар, темою якого стала «Мотивація профспілкового членства проти інформаційної війни проти профспілок». На запрошення ПРМТУ провели захід голова парламентського комітету з питань соціальної політики та праці 2 скликання, магістр держуправління Юрій Буздуган і директор Інституту соціального партнерства, доктор філософії Олена Скоморощенко.

Більше новин з тегом #Молодь

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Дякуємо за звернення!