Семінар для моряків Ізмаїла

Профспілка робітників морського транспорту України продовжує розширювати географію інформаційних семінарів для моряків-членів ПРМТУ.

24 жовтня такий семінар пройшов в Ізмаїльському Інтерклубі моряків і зібрав близько 50 чоловік.

На семінарі моряки дізналися про актуальні проєкти ПРМТУ і ITF, про результати ініціатив Профспілки, спрямованих на збільшення робочих місць, поліпшення умов праці українських моряків, про тренінги, соціальні проекти ПРМТУ, про оподаткування та пенсійне забезпечення моряків.

Але найголовнішим результатом таких зустрічей є спілкування представників Профспілки і моряків, які змогли задати питання про «наболіле» і отримати на них відповіді.

Більше новин з тегом #ITF

Життя моряків важливі

Комітет зон бойових операцій (WOAC) Міжнародного переговорного форуму (IBF) одностайно ухвалив рішення про визначення Червоного моря та затоки Аден як «воєнних зон».

Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Безпека моряків у Червоному морі має бути на першому місці

Міжнародна федерація транспортників (ITF) заявляє, що того, що було зроблено для гарантування безпеки моряків у Червоному морі та Аденській затоці, недостатньо; і втрата життів після атаки хуситів на судно TRUE CONFIEDENCE є трагедією саме через це.

Дякуємо за звернення!