З новорічними святами!

Любі друзі!

Традиційно на порозі нового року ми озираємося на пройдений шлях, згадуємо, яким для нас був рік, що минає.

Для великої родини нашої Профспілки 2019 рік був наповнений безліччю подій, радощами і часом розчаруваннями, маленькими і великими перемогами. Ми продовжуємо шукати нові шляхи, нові можливості, ми відкриті новим ідеям!

Нехай новий рік принесе нам нові сили для втілення самих амбітних планів і звершень! Нехай різдвяна зоря об'єднає усіх нас. Тих, хто зустрічає свята у сімейному колі, і тих, хто знаходиться в морі далеко від домівки.

Щастя, тепла, любові, сімейного затишку, миру в душі, успіхів і натхнення!

Завжди ваша Профспілка робітників морського транспорту України

Більше новин з тегом #Моряки

Основні питання військового обліку для моряків

Профспілка робітників морського транспорту України провела для моряків інформаційну зустріч-семінар з питань нововведень у військовому обліку, які діють з 18.05.2024 року. Зустріч була проведена у дистанційному режимі. Моряки мали можливість поставити питання, які їх найбільше цікавлять, та отримати вичерпну фахову юридичну інформацію.

ПРМТУ у парламенті Румунії

20 червня Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, виступив у парламенті Румунії в Бухаресті, де відбулося засідання Комітету моряків Східної, Центральної Європи та Норвегії (SCOCEEN).

ПРМТУ зустрілась з моряками в Румунії

В рамках спільного проєкту Профспілки робітників морського транспорту України та ITF Seafarers' Trust ПРМТУ організувала першу зустріч з українськими моряками, які тимчасово перебувають у Румунії. Це важлива подія, адже наша мета – бути поруч з членами Профспілки, попри складні обставини, в яких вони опинилися через війну в Україні.

Дорогі моряки, з професійним святом!

Сьогодні, 25 червня, відзначається Міжнародний день моряка.

Дякуємо за звернення!