Результаты сентябрьского опроса ITF

Ограничения, связанные с пандемией, увеличивают риск несчастных случаев в море, а также возникновения экологических катастроф

Координатор секции моряков и внутреннего водного транспорта ITF Фабрицио Барселона сообщил, что проведенный ITF в сентябре опрос в отношении смены экипажей показал, что сами моряки признают растущий риск в отрасли.

73,3% моряков, принявших участие в опросе ITF, сказали, что их беспокоит «усталость и утомление», в то время как 60,1% признали высокую вероятность того, что они или их члены экипажа могут стать участниками «аварии, которая может нанести вред человеческой жизни, собственности или морской окружающей среде из-за усталости от пребывания на борту».

Подробнее на сайте: https://www.itfglobal.org/en/news/covid-corner-cut...

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!