Вітання для дітей з Новим роком

Дорогі моряки!

Запрошуємо моряків - членів ПРМТУ з дітьми відвідати захід «Резиденція Санта-Клауса»

Профспілка робітників морського транспорту України запрошує моряків - членів ПРМТУ * з дітьми відвідати захід «Резиденція Санта-Клауса», де кожного учасника чекають:

поздоровлення від казкових героїв

чарівні новорічні фотозоні

солодкий подарунок для кожної дитини з рук Санта-Клауса

приємні сюрпризи

З метою дотримання санітарно-епідеміологічних норм, відвідування Резиденції проходить за суворим розкладом. Для того, щоб отримати запрошення, будь ласка, перейдіть за посиланням.


Резиденція працює з 14 грудня.

У разі посилення карантинних обмежень або з інших, не залежних від нас обставин, час і порядок роботи Резиденції можуть бути змінені.

Якщо у Вас виникли додаткові питання, будь ласка, передзвоніть нам за номером телефону +380482 42 99 02 з 09:00 до 18:00, в робочі дні.

* Моряків - членів Профспілки робітників морського транспорту України, які перебувають на обліку в Чорноморській первинній профспілковій організації моряків.

Перевірити членство тут.

Більше новин з тегом #Моряки

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

AMSA: Забезпечення добробуту моряків та контроль за умовами праці на суднах

Питання, пов'язані з дотриманням умов праці на суднах, залишаються однією з найбільш актуальних проблем у морській галузі.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Дякуємо за звернення!