Порт Саутгемптона був удостоєний звання «Порт року»

На міжнародній церемонії вручення премії Seatrade Cruise Awards, що проводилася цього року в Майамі, порт Саутгемптона отримав нагороду Порт року.

Престижний щорічний захід збирає разом представників круїзних компаній із 140 країн світу. Нагородами 2021 року відзначають успіхи та стійкість галузі у важкі часи.

Саутгемптон як провідний круїзний порт Європи зіграв вирішальну роль у підтримці круїзного сектора протягом останніх 18 місяців. Підтримка включала роботу з партнерами з безпечної репатріації екіпажів і пасажирів під час добровільної паузи в роботі та успішне відновлення круїзних пасажирських операцій з порту в травні цього року.

Тим часом порт інвестував і в майбутнє круїзних рейсів. 3 липня він привітав перше круїзне судно та пасажирів свого нового круїзного терміналу Horizon Cruise Terminal вартістю 55 мільйонів фунтів стерлінгів. Термінал оснащений сонячними батареями, а живлення круїзних суден проводится електроенергією від берегової мережі, що допомагає вивести порт в авангард круїзів майбутнього.

Керівництво порту підкреслило: «Ми дуже раді отримати нагороду «Порт року» та вітаємо визнання нашої важливої ролі у світовій круїзній індустрії. Саутгемптон має фантастичну круїзну інфраструктуру та партнерів, тому приємно розділити цей знак пошани з нашими колегами».

Більше новин з тегом #В світі

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Мобілізація по-новому. Що зміниться з травня

Зібрали найбільш актуальні запитання, що надходили від членів Профспілки, та підготували для вас відповіді на них.

Забезпечення відпочинку для екіпажу: рекомендації IFSMA для представників PSC

Міжнародна федерація асоціацій морських капітанів (IFSMA), Віце-президентом якої є Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, звернулась до Люка Смолдреса, Генерального секретаря Паризького меморандуму про взаєморозуміння щодо контролю суден державою порту (Paris MOU) стосовно передбачених вимог безпеки та впливу певних адміністративних процесів на екіпаж.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!