Перше знайомство з Профспілкою

Про трудові права починаєш замислюватися лише, коли сам стикаєшся з певними проблемами: заборгованість по зарплаті, погані умови на судні тощо. І заради того, щоб майбутні моряки змогли запобігти подібні ситуації, ПРМТУ відновила щотижневі зустрічі із курсантами НУ «Одеська морська академія».

Профспілка готова відстоювати права кожного свого моряка, незважаючи кадет ти чи капітан. Тому майбутні моряки мають знати, що ПРМТУ місце де ви завжди зможете отримати консультацію, допомогу та просто пораду.

На зустрічі розібрали чимало реальних кейсів із життів моряків, а також усі бажаючі змогли отримати відповіді на свої питання.

Нагадаємо, що вперше подібні зустрічі з курсантами почали проводитися ще в 2020 році під егідою морського Амбасадору IMO Олега Григорюка, Голови ПРМТУ. Тоді ініціативі завадив COVID-19. Наразі ситуація в країні ще складніша, але це не привід зупинятися. Навпаки, треба вміти знаходити нові можливості у найважчих обставинах.

Більше новин з тегом #Молодь

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Дії в надзвичайних ситуаціях

Дії під час повітряної тривоги, як уберегтися при ракетному чи артилерійському обстрілі, вибухонебезпечні предмети та дії в разі їх знаходження, дії при хімічній або радіаційній небезпеці, пожежна безпека в поточних умовах, невідкладна домедична допомога — надзвичайно актуальні та важливі знання, які можуть уберегти від лиха та врятувати людське життя.

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Дякуємо за звернення!