Німецькі портовики висловили підтримку українським колегам

Голова ПРМТУ Олег Григорюк виступив на конференції секції німецької профспілки ver.di у Гамбурзі для транспортних працівників, зокрема портовиків.

У своєму зверненні він розповів про критичну ситуацію, в якій зараз знаходяться великі порти України – Маріуполя, Бердянська, Херсона, Миколаєва. Від імені українських портовиків Олег Григорюк подякував Європейській федерації транспортників за гуманітарну допомогу, яка була надана членам Профспілки, а також за неймовірну підтримку з боку ver.di та HHLA (Дочірнє підприємство «Контейнерний термінал Одеса» входить до найбільших логістичних холдингів HHLA, Гамбург).

Також у ході конференції Олег Григорюк відповів на численні питання аудиторії, зокрема щодо ситуації з українськими моряками, які зараз забезпечують ланцюжки поставок та стабільність світового судноплавства. Німецькі портовики висловили глибоку підтримку українським колегам та розділили обурення щодо політики НАТО та, звичайно, засудили злочинні дії країни-агресора.

Ми не перестаємо говорити про те, що відбувається в нашій країні, і чим більше людей знатимуть правду, тим швидше ми прийдемо до правосуддя та нашої довгоочікуваної перемоги.

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Дякуємо за звернення!