Не допустити дискримінації українських моряків

Лист ФПТУ на адресу Міністра інфраструктури України

Федерація професійних спілок транспортників України (ФПТУ) як об’єднання найбільших галузевих професійних спілок робітників транспорту України звернулася до Міністра інфраструктури України Олександра Кубракова з проханням терміново вжити всіх необхідних заходів для визначення порядку та умов перетину державного кордону України на виїзд для громадян України – членів екіпажів морських та річкових суден, а також для пілотів та іншого авіаційного персоналу.

Нагадаємо, що на початку цього року заступником Голови ФПТУ було обрано Олега Григорюка, Голову ПРМТУ. Саме тому ПРМТУ отримав можливість порушувати актуальні питання для членів ПРМТУ ще й на такому рівні.

З повним текстом листа можна ознайомитись за посиланням https://storage.mtwtu.org.ua/source/1/v_A25Dh3wyI-POize0rcJlKiQBfsvhK7.pdf

Більше новин з тегом #Моряки

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!