Ізмаїльському морському торговельному порту – 205 років

Професійна спілка робітників морського транспорту України щиро вітає весь трудовий колектив ДП “Ізмаїльський морський торговельний порт” з видатною датою від дня народження підприємства.

Сьогодні ДП “Ізмаїльський морський торговельний порт” розвивається як багатопрофільний торговий порт України. Висока кваліфікація інженерного і виробничого персоналу, сучасна оснащеність, використання науково-технічних досягнень дозволяють підприємству повністю здійснювати вантажно-розвантажувальні роботи і зберігання вантажів з якістю, що задовольняє вимоги споживачів. Рушійною силою при цьому є оптимізм і впевненість в своїх силах, об'єднання зусиль для ефективного вирішення виникаючих проблем та перетворювальних процесів.

Але головне надбання - люди, що принесли порту славу і добре ім'я своєю сумлінною працею. А це кілька поколінь висококваліфікованих гідних портовиків, заслужено відзначених урядовими нагородами.

Бажаємо вам, шановні члені Професійної спілки робітників морського транспорту України, невичерпної наснаги, прийняття ефективних рішень, успішного подолання нових висот, процвітання та здоров'я.

Більше новин з тегом #Портовики

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Зустріч ПРМТУ у Парламенті Норвегії

Олег Григорюк, Голова ПРМТУ, зустрівся з Іне Марі Еріксен Сьорейде – Головою Комітету міжнародних зв'язків у Парламенті Норвегії, яка відігравала значні ролі в уряді Норвегії, зокрема, міністра закордонних справ з 2017 по 2021 рік. Вона також стала першою жінкою на цій посаді. Раніше Іне Марі обіймала посаду міністра оборони з 2013 по 2017 рік. Як член Консервативної партії, вона була обрана у 2005 році членом Парламенту від Осло.

Підтримка транспортників - спілчан ПРМТУ

За ініціативою ПРМТУ та за сприянням ITF-ETF SOLIDARITY FUND допомогу у вигляді 1 500 продуктових наборів отримають українські транспортники, члени ПРМТУ.

Solidarity – doker's mentality!

Канадські портовики з Міжнародної спілки берегових робітників і складських служб (ILWU) висловили солідарну підтримку українським колегам із Дунайського регіону, які сьогодні працюють в екстремально тяжких умовах через війну в Україні.

Дякуємо за звернення!