Ізмаїл: вакцинуйся з Профспілкою

Моряки і портові працівники грають ключову роль в забезпеченні міжнародних перевезень товарів і функціонуванні світової економіки, особливо під час всесвітньої пандемії COVID-19.

З самого початку пандемії Профспілка робітників морського транспорту України приділяє значну увагу захисту членів Профспілки від коронавирусной інфекції.

Беручи до уваги те, що за даними Міністерства охорони здоров'я України, вакцинація - найефективніший спосіб подолання пандемії, ПРМТУ надає усе можливе організаційне сприяння в проходженні вакцинації членам Профспілки і їх сім'ям, які бажають зробити щеплення від COVID-19.

Так, сьогодні в Ізмаїлі всі бажаючі члени ПРМТУ, які проживають в Дунайському регіоні (моряки, працівники ПрАТ «УДП», Ізмаїльського порту, Дунайського інституту НУ «ОМА», ІВПУ КДАВТ ім. Гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного та ін.), а також члени їх сімей отримали першу дозу вакцини Moderna.

Щеплення організовано на базі Ізмаїльського інтернаціонального клубу моряків, у виїзному режимі і проводилося мобільною бригадою імунізації.

Висловлюємо подяку за сприяння в організації проведення колективного щеплення для членів ПРМТУ, які проживають в Ізмаїльському районі, Голові Ізмаїльської районної державної адміністрації Родіону Абашеву і його команді.

Голова ПРМТУ Олег Григорюк зазначив: «Ми раді підтримати бажання членів нашої Профспілки вакцинуватися проти COVID-19. Вважаємо, що тільки спільними зусиллями ми зможемо перемогти коронавірус. Завтра така ж акція пройде в м. Одесса».

Більше новин з тегом #Портовики

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Сьогодні - Всесвітній день охорони праці

Професійна спілка робітників морського транспорту України провела нараду уповноважених представників з питань охорони праці, присвячену Всесвітньому дню охорони праці.

Насичені шкільні канікули для дітей Ізмаїльських портовиків

Канікули не лише час відпочинку від шкільних навантажень, а й період захоплюючих пригод та культурного збагачення. Завдяки ініціативі Первинної профспілкової організації ПРМТУ Ізмаїльського порту, малюки портовиків мали змогу насолодитися яскравими заходами, спрямованими на їхній розвиток та веселе дозвілля.

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції SEKO

ПРМТУ взяла участь у Конгресі Морської секції братської профспілки SEKO (Швеція). Лідери цієї профспілки одні з перших підтримали ПРМТУ з початку агресії росії.

Дякуємо за звернення!