ITF, ICS та IMEC підписали меморандум

«Судноплавство говорить як єдине ціле про важливі речі»: ITF, ICS та IMEC підписали меморандум про взаєморозуміння

Міжнародна федерація транспортників (ITF), Міжнародна палата судноплавства (ICS) та Міжнародна рада морських роботодавців (IMEC) підписали меморандум про взаєморозуміння (MoU). Документ спрямований на заохочування урядів щодо покращення рівня навчання та кар'єрного можливостей, прагнення до більшого визнання моряків. Меморандум стане початком поглибленого діалогу між організаціями.

«Наша галузь об'єдналася, щоб захистити моряків під час кризи зміни екіпажів, і ми досягли важливих успіхів в цьому напрямку. Тепер ми хочемо розвинути цей дух співпраці та застосувати його до нових спільних завдань», - сказав Девід Хайндел, голова секції моряків ITF.

Генеральний секретар ICS Гай Платтен заявив, що меморандум про взаєморозуміння принесе користь як судновласникам, так і морякам. У тому числі, мова йде про забезпечення чітких сигналів від регулюючих органів, необхідних для інвестицій у судна з низьким та нульовим рівнем викиду вуглецю, та інші технології та інфраструктуру.

У свою чергу, голова IMEC, капітан Белал Ахмед, також натхненний меморандумом, адже морські роботодавці прагнуть до налагодженої співпраці із урядами, які забезпечують більшу частину підготовки моряків у світі та регулюють важливі внутрішні кваліфікаційні стандарти.


Більше новин з тегом #В світі

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Відкритий лист до ООН

Спільний відкритий лист представників морської індустрії Генеральному секретарю ООН Антоніу Гутеррішу

Дякуємо за звернення!