Новий кабінет для ППО курсантів НУ «ОМА»

Відбулося відкриття нового кабінету Первинної профспілкової організації курсантів НУ «ОМА». Це стало можливим завдяки внеску ПРМТУ і повному сприянню з боку адміністрації НУ «ОМА».

Особисто привітали профактив з цією подією Голова ПРМТУ Михайло Кірєєв, його Перший заступник Олег Григорюк, а також Ректор НУ «ОМА» Михайло Міюсов і проректори Олександр Шемякін і Ігор Фрасинюк.Профспілка робітників морського транспорту України бажає профактиву ППО курсантів НУ «ОМА» продуктивної роботи!

Більше новин з тегом #Молодь

ITF Seafarers' Trust: допомога курсантам – інвестиція в майбутнє

Протягом багатьох років Україна посідає провідні позиції щодо підготовки морських кадрів для міжнародного ринку праці. Низка кращих судноплавних компаній набирають українських курсантів і готують молодих та перспективних моряків для роботи на своїх суднах.

Ключовий пріоритет Профспілки: зосередження на майбутніх моряках

Світова морська індустрія, згідно з даними міжнародних аналітичних ресурсів, стикається зі скрутнощами через нестачу кваліфікованих кадрів.

Молоде покоління українських моряків

Цей тиждень у Литовській морській академії був наповнений заходами, що надихають молоде покоління на досягнення нових вершин.

Новий навчальний рік, нові виклики та можливості

Профспілка робітників морського транспорту України разом з ITF Seafarers' Trust почали реалізацію нового проєкту, у рамках якого надано 10 спонсорованих місць у Литовській морській академії для кадетів, які вступили до ХДМА у поточному навчальному році. Проєкт покриває вартість першого року навчання в обох ВНЗ, а також проживання у кампусі Академії у Клайпеді.

Дякуємо за звернення!