Семинар для моряков UNION WEEK NEW LEVEL

ПРМТУ и ITF организовывают и приглашают вас на уникальный семинар UNION WEEK.


На семинаре мы рассмотрим следующие темы:

- Информация о профсоюзном движении;

- Международная федерация транспортников (ITF) сегодня;

- Основные положения MLC, 2006;

- Стресс и дискриминация на рабочем месте;

- Здоровье и благополучие моряков.


Также мы расскажем о том, как проверить крюинг и судно, о налогообложении и пенсионном обеспечении моряков, о последних изменениях в морской отрасли Украины.


Каждый участник семинара сможет задать интересующие вопросы представителям ITF и лично пообщаться с инспекторами ITF из Украины и Эстонии.


Семинар состоится в Одессе с 24 по 26 октября в Union Center по адресу: Гагаринское плато, 5 Б, помещение 3 (ЖК “Шестая Жемчужина”).


Участие в семинаре совершенно БЕСПЛАТНО!


Зарегистрируйтесь прямо сейчас, заполнив Google форму по ссылке: https://goo.gl/forms/YUj3D3X3OP1frUxB3


Детальная информация и предварительная запись по телефону (048) 242-99-02.

Гагарінське плато, 5 Б, приміщення 3

Звіт про минулу подію та фотографії

Протягом трьох днів фахівці Профспілки робітників морського транспорту України та Інспектори ITF з України та Естонії розповіли більш ніж 150 морякам про профспілковий рух, про діяльність ПРМТУ і ITF, про роботу з метою захисту трудових прав моряків і багатьох інших моментах, на які морякам необхідно звернути увагу при працевлаштуванні.

Перший заступник Голови ПРМТУ Олег Григорюк розповів про діяльність Профспілки робітників морського транспорту України, який на сьогоднішній день об'єднує 75 тисяч працівників морської галузі, 45 тисяч з яких - українські моряки. Він детально зупинився на питаннях захисту трудових прав моряків, міжнародній роботі і соціальних проектах.

Інспектор ITF в Естонії Янус Куів розповів морякам про роботу інспекторату ITF, про основні моменти колективного договору і роботи з претензіями моряків. Інспектор ITF в Україні Наталія Ефріменко, в свою чергу, ознайомила учасників UNION WEEK з основними положеннями і структурою Конвенції МОП про працю в морському судноплавстві 2006 року (MLC, 2006).

Великий інтерес у моряків викликали питання оподаткування та пенсійного забезпечення моряків, а також обговорення останніх змін в морській галузі України.

Крім того, в рамках семінару його учасники отримали унікальну можливість пройти ряд навчальних кейсів на тренажері віртуальної реальності компанії OMS - VR.

Нагадаємо, вперше ПРМТУ і ITF провели серію інформаційних семінарів UNION WEEK в 2016 році. Тоді учасниками заходу стали 400 осіб, серед яких моряки, кадети й курсанти морських навчальних закладів. Після успіху проведення першої серії семінарів, на прохання моряків Профспілка організувала ще дві серії UNION WEEK - як на російській, так і на англійській мовах. За два роки в UNION WEEK взяли участь більше тисячі чоловік.

Дякуємо за звернення!