Реєстрація: Проект для моряків та докерів у Німеччині

Відкрита реєстрація до участі в проекті для моряків та докерів у Німеччині

Нагадуємо, що у квітні 2022 року ПРМТУ та німецька профспілка ver.di започаткували спільний проект, спрямований на допомогу сім’ям українських моряків та докерів, що знаходяться у Німеччині через війну в Україні.

В рамках проекту, що фінансується у тому числі з кошт Об'єднання німецьких профспілок, вже було розіслано близько 200 гігієнічних наборів (або карток на придбання гігієнічних засобів) та більш 150 наборів предметів домашнього вжитку та товарів для дітей.

В проекті можуть прийняти участь сім'ї українських моряків та докерів, що покинули домівку після 24 лютого 2022 року, та які на даний момент живуть у Німеччині.

Реєстрація на отримання як гігієнічних, так і побутових та дитячих наборів ще відкрита, але розсилка наборів буде здійснюватися за їх наявності, бо кількість наборів обмежена.

Під час реєстрації просимо обов'язково вказувати німецький номер мобільного телефону. Зареєструватися на отримання набору можно за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd1PJqe2a...

Щоб уточнити деталі, зв'яжіться з уповноваженим співробітником ПРМТУ в Німеччині за номером телефону +4915204050226.

Більше новин з тегом #ITF

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Чому екіпаж судна DALI не може покинути гавань Балтімору?

Минуло три тижні відтоді, як вантажне судно DALI врізалося в міст Френсіса Скотта Кі. Міст обвалився рано вранці 26 березня, в результаті чого загинуло шестеро людей, які працювали на мосту.

Дякуємо за звернення!