Просування журналу «Морський»

Спілкуючись з моряками, ми зіткнулися з проблемою, що в нашому регіоні не існує жодного тематичного журналу, спрямованого на таку широку аудиторію як моряки і їх сім'ї. Але необхідність отримувати інформацію про діяльність профспілки, міжнародних організацій, таких як ITF, ETF, ILO, IMO, читати актуальні і правдиві новини та отримувати іншу важливу інформацію саме для моряків з достовірних джерел існувала. Тому було прийнято рішення, з досвіду наших братніх профспілок, створити інформаційний журнал для моряків «Морський». У березні 2010 року побачив світ перший номер журналу «Морський».

Одесса

Звіт про минулу подію та фотографії

Ми доклали величезних зусиль, щоб зробити журнал максимально доступним для моряків, тому щомісяця доставляємо його безкоштовно приблизно в 150 точок розповсюдження-крюїнгові компанії, інститути, курси підвищення кваліфікації і перепідготовки моряків.

На сторінках журналу можна дізнатися про важливі події, які відбуваються в світі, про всі заходи, що проводяться ITF і іншими міжнародними організаціями, на яких присутні представники нашої профспілки, а також інтерв'ю з цікавими людьми, історичні нариси, розважальні сторінки і сторінка з смачним і простим рецептом.

Для того щоб все більша кількість моряків дізналося про існування спеціального журналу для моряків «Морський», ми провели спеціальну промо-акцію. Для цього був замовлений додатковий тираж видання (причому найбільш популярного серед моряків, того, який присвячений проблемам піратства і підсумкам кампанії Piracy: enought is enought!). Протягом 5 днів журнал безкоштовно розповсюджувався в місцях збору моряків - в центрах підвищення кваліфікації, профвідбору, навчальних центрах. Після проведеної промо-акції у журналу значно додалося кількість постійних читачів.

Дякуємо за звернення!