Профспілка моряків Норвегії обрала лідера

У період з 24 по 28 вересня, в місті Берген (Норвегія) пройшов З'їзд Профспілки моряків Норвегії (Norsk Sjømannsforbund).

З'їзд є вищим керівним органом і проходить раз на 4 роки. Як і очікувалося, на новий термін лідером був переобраний Йоні Хенсен.

Нагадаємо, що Профспілка робітників морського транспорту України давно і плідно співпрацює з норвезькими колегами, і в цьому році вперше в Одесі пройшов Круїзний семінар, організований за підтримки Профспілки моряків Норвегії під егідою ITF.

Від імені Профспілки робітників морського транспорту України пана Хенсена привітав Олег Григорюк, Перший заступник Голови ПРМТУ і вручив лідеру Профспілки моряків Норвегії пам'ятний сувенір на знак солідарності і взаємної поваги.

Ми сподіваємося, що співпраця між ПРМТУ і Профспілкою моряків Норвегії і далі буде тільки розвиватися і міцніти.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!