Підтримка заради майбутнього

Курсанти НУ «Одеська морська академія» завітали до Профспілки робітників морського транспорту України аби поділитися своїми враженнями після навчального року.

Нагадаємо, восени ITF SEAFARERS' TRUST, Профспілка робітників морського транспорту України та НУ «ОМА» розпочали проєкт, спрямований на підтримку українських курсантів під час війни.

По відеозв'язку доєднався один з учасників проєкту, який зараз проходить практику за спеціальністю. Він передав усім привіт з борту судна та подякував ПРМТУ та ITF SEAFARERS' TRUST за те, що у нього є можливість продовжити навчання та отримати професію.

Поспілкувалися із молодими людьми також і Голова ПРМТУ Олег Григорюк та Голова ITF SEAFARERS' TRUST Кеті Хіггінботтом. Курсанти розповіли про умови навчання під час війни та поділилися своїми досягненнями. У свою чергу, Кеті Хіггінботтом зазначила, що ITF SEAFARERS' TRUST і надалі шукатиме нові можливості, щоб продовжувати допомагати українським морякам та курсантам, адже це майбутнє морської галузі в Україні.

«Ми вдячні міжнародним партнерам за те, що нашій молоді є на кого розраховувати. Ми разом докладемо всіх зусиль, щоб вони стали гідними продовжувачами своєї профессії. Ми підтримувати та допомагати вам протягом усієї вашої кар'єри», - зазначив Голова ПРМТУ Олег Григорюк.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!