SEKO та ПРМТУ: сила в єдності

В Ізмаїлі члени Профспілки робітників морського транспорту України з числа плавскладу ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» отримали допомогу від ПРМТУ - продуктові набори.

Акція пройшла за підтримки Братської профспілки SEKO (Швеція), яка разом з багатьма іншими іноземними партнерами з перших днів війни постійно підтримує ПРМТУ та її членів.

«Наша Профспілка, яка входить до складу ITF, отримує солідарну підтримку від міжнародних профспілок, які з першого дня війни допомагають нам. Наші брати з SEKO вже не раз підтримували нас і в черговий раз з їхньою безпосередньою участю ми реалізували соціальну кампанію для плавскладу УДП. Дунайський регіон виконує сьогодні важливу роль у функціонуванні експорту товарів і продуктів, а також продовжує зазнавати постійних ворожих атак з боку рф, - підкреслив Голова ПРМТУ Олег Григорюк. - Важливо, що подібні акції стають справжнім символом підтримки в складний період для України, надаючи допомогу тим, хто цього найбільше потребує».

Важливо підкреслити, що акція відбулася у Ізмаїльському міжнародному клубі моряків, який відновив свою діяльність після ремонту. Нагадаємо, що в серпні Клуб постраждав під час ворожого обстрілу Ізмаїлу, та його відновлення стало можливим завдяки підтримці ITF Seafarers' Trust.

Завдяки Профспілці плавсклад ПрАТ «УДП» завжди відчуває підтримку та турботу - це і юридична допомога, і допомога в складних життєвих ситуаціях. Голова ППО ПРМТУ ПрАТ «УДП» Анатолій Ніколаєв зазначив, що Профспілка постійно підтримує своїх членів, що особливо важливо зараз, коли Україна у вогні виборює своє право на незалежність.

«Я працюю в УДП вже сорок четвертий рік, і завдяки Профспілці, я завжди відчуваю не лише правову, а й моральну підтримку. Щиро вдячний за цю допомогу!» - зазначив працівник ПрАТ «УДП».

«Дякую за продуктові набори! Але найцінніше - це ваша увага. Важливо відчувати, що тебе пам'ятають і готові допомогти, особливо в такий важливий період», - додав змінний механік ПрАТ «УДП».

Більше новин з тегом #Моряки

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

ПРМТУ звернулася до МЗС України за роз'ясненнями

Після оголошення МЗС України тимчасовогопризупинення з 23.04.2024 року вчинення консульських дій у закордонних дипломатичних установах за заявами громадян України чоловічої статі від 18 до 60 років (окрім дій, пов’язаних зоформленням посвідчень особи на повернення в Україну), ПРМТУ отримала численні запити від моряків, громадян України, які знаходяться за кордоном.

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Дякуємо за звернення!