SEKO та ПРМТУ: сила в єдності

В Ізмаїлі члени Профспілки робітників морського транспорту України з числа плавскладу ПрАТ «Українське дунайське пароплавство» отримали допомогу від ПРМТУ - продуктові набори.

Акція пройшла за підтримки Братської профспілки SEKO (Швеція), яка разом з багатьма іншими іноземними партнерами з перших днів війни постійно підтримує ПРМТУ та її членів.

«Наша Профспілка, яка входить до складу ITF, отримує солідарну підтримку від міжнародних профспілок, які з першого дня війни допомагають нам. Наші брати з SEKO вже не раз підтримували нас і в черговий раз з їхньою безпосередньою участю ми реалізували соціальну кампанію для плавскладу УДП. Дунайський регіон виконує сьогодні важливу роль у функціонуванні експорту товарів і продуктів, а також продовжує зазнавати постійних ворожих атак з боку рф, - підкреслив Голова ПРМТУ Олег Григорюк. - Важливо, що подібні акції стають справжнім символом підтримки в складний період для України, надаючи допомогу тим, хто цього найбільше потребує».

Важливо підкреслити, що акція відбулася у Ізмаїльському міжнародному клубі моряків, який відновив свою діяльність після ремонту. Нагадаємо, що в серпні Клуб постраждав під час ворожого обстрілу Ізмаїлу, та його відновлення стало можливим завдяки підтримці ITF Seafarers' Trust.

Завдяки Профспілці плавсклад ПрАТ «УДП» завжди відчуває підтримку та турботу - це і юридична допомога, і допомога в складних життєвих ситуаціях. Голова ППО ПРМТУ ПрАТ «УДП» Анатолій Ніколаєв зазначив, що Профспілка постійно підтримує своїх членів, що особливо важливо зараз, коли Україна у вогні виборює своє право на незалежність.

«Я працюю в УДП вже сорок четвертий рік, і завдяки Профспілці, я завжди відчуваю не лише правову, а й моральну підтримку. Щиро вдячний за цю допомогу!» - зазначив працівник ПрАТ «УДП».

«Дякую за продуктові набори! Але найцінніше - це ваша увага. Важливо відчувати, що тебе пам'ятають і готові допомогти, особливо в такий важливий період», - додав змінний механік ПрАТ «УДП».

More news with tag #Seamen

"You can achieve any goal you want: women can do everything"

Since childhood, Kateryna Hoyman has dreamed of sea adventures. She spent every spare minute near the Black Sea, looking at the ships. This way, she felt like a part of this big world where every day brings new impressions and challenges. Thus, she decided that her future was connected with the sea.

Criminalisation: An International Issue

Find out more about how the International Transport Workers' Federation (ITF) is tackling the unfair treatment of seafarers following incidents and suspected maritime crimes

DATA ANALYTICS IN ACTION: HOW ITF INSPECTORATE DATA HOLDS COMPANIES RESPONSIBLE FOR PROTECTING RIGHTS IN MARITIME SUPPLY CHAINS

Comment article by Seth Payer, Head of Data and Research at the International Transport Workers' Federation

MTWTU addressed the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine for further clarification

Following the announcement by the Ministry of Foreign Affairs of Ukraine of a temporary suspension of consular actions in foreign diplomatic missions on applications of Ukrainian male citizens aged 18 to 60 years (except for actions related to issuing identity cards for returning to Ukraine), the MTWTU received numerous requests from seafarers, citizens of Ukraine, who are abroad.

Thank you for contacting us!