ПРМТУ відзвітувала про роботу з профілактики захворюваності на ВІЛ

Профілактика захворюваності на ВІЛ серед транспортників - один з напрямків, яким ITF приділяє підвищену увагу.


44 Конгрес ITF, який зібрав разом близько 2 600 осіб, став відмінним майданчиком для обміну досвідом роботи серед профспілок в цьому напрямку. Під час Конгресу працює Well-being Kiosk - місце, де можна отримати матеріали, присвячені соціально-побутовому забезпеченню членів Міжнародної федерації транспортників. Також тут всі бажаючі можуть дізнатися про досвід членських організацій ITF в роботі по підвищенню рівня інформованості щодо ВІЛ.

Профспілка робітників морського транспорту України надала звіт про роботу в цьому напрямку за 4 роки, а також презентувала Медичний посібник для моряків, розроблений під егідою ITF.

Більше новин з тегом #ITF

Криміналізація моряків: міжнародна проблема

Дізнайтеся більше про те, як Міжнародна федерація транспортників (ITF) бореться з несправедливим ставленням до моряків після інцидентів і підозр у злочинах на морі

Аналітика даних Інспекторату ITF у дії

Стаття-коментар Сета Пайєра, Керівника відділу даних та досліджень Міжнародної федерації транспортників

Солідарність без кордонів: європейські профспілки підтримують Україну

Цього тижня ПРМТУ взяла участь у Профспілковому саміті на підтримку України, організованому Європейською конфедерацією профспілок (ETUC). Він пройшов 22-23 квітня у м. Люблін (Польща) та об'єднав близько 120 представників різних профспілок Європи.

Український морський форум (анонс)

Профспілка робітників морського транспорту України за підтримки Міжнародної федерації транспортників (ITF) та Державної служби морського і внутрішнього водного транспорту та судноплавства України має честь оголосити про проведення Українського морського форуму.

Дякуємо за звернення!